isu boikot barang baby

haii mommies...sy sekarang dilema pasal diaper anak..masa newborn ada cuba drypers wwd, huggies airsoft n genki turns out paling puas hati dengan huggies tu n cadang nak topup lagi diaper jenama tu..tapi dengan sekarang isu boikot, sy tak tahu nak teruskan guna huggies atau nak kena hunting balik cari diaper yg sesuai utk anak.. sy perlukan pendapat mommies atau cadangan jenama diaper yg setanding dgn huggies airsoft tu klau ada..terima kasih mommy² semuaa 🙏🏻🙏🏻

36 Balas

Boikot selagi boleh. Sbb tu kata, palestin x dijajah tp kita ni yg dijajah. Seolah tak boleh hidup kita ya tanpa produk yg support isroil. Sy pn dah beli huggies, tp masatu xtau. Skrang da tahu, sy xnk brg anak sy pn turut bersubahat memberi sumbangan kpd genocide. Sy syukur masih ada masa utk tukar.. fikirkan anak2 di palestin sblum membeli apa2 barangan. Ini pandangan sy shj terpulang pada sis dan org lain nk nilai mcamana. Sy tak neutral langsung, sy menentang habis habis yg berkait dgn isroil.