Sakit Gigi

Haii mommies2 semua.. Ada x yg pregnant n sakit gigi melanda? Now dh 20weeks, dh 2minggu menahan sakit gigi nk wat keje pon x ada mood..?? G kk pon doc bg dua pilihan sama ada cabut atau rawatan akar.. Ada sesiapa pernah cabut ggi atau buat rawatn akar ketika pregnant?? ?

1 Balas

Doktor ada bgtau x berapa lama rawatan akar tu? Kadang mkn berbulan jgk.. Tp preggers blh buat rawatan gigi smpai 6bln je, blm campur berpantang lg..huhu klu sy prefer cabut terus 😆