Jus mamariam

Haii mommies . Sy nak tanya kat sini sape yg minum jus mamariam ? Boleh share feedback x ? ada yg ckap boleh hilangkan mual . Proses bersalin pon lancar . Hb cantik . Kongsi feedback please . Sebab sy alahan teruk bru 7weeks. Mcm nak try jus mamariam kalo mmg boleh bantu alahan sy niy

16 Balas

Saya alahan teruk masa first trimester.. try minum jus mamariam, xde perubahan langsung.. jadi saya x teruskan pon untuk habiskan sebotol tu.. saya bagi kawan yang pregnant.. xtau lah dia amalkan ke x..