mual

haii mommies...! saje nk share psal sy.. hihi.. skg sy pregnant 9w, dr awal kehamilan mmg selalu sgt loya n mual, tp xmuntah pon.. spnjang 9mgu prgnant ni, skli je sy muntah 😅 kdg stress jgk sbb kna jalan jauh utk g toilet ofis, tp bila smpai toilet xmuntah pon.. hihi.. ade x mommies lain yg sama ngn sy 😬😬

2 Balas

Sama la.. Loya dan mual tapi x muntah.. Alhamdulillah.. Tak boleh tgk gambar makanan dan x boleh telan kecuali certain food sahaja yg suami masak... Ni baru 5 weeks.. Entah macam mana la masa akan dtg ni.. Jenuh hubby nak masakkkk😆

Kalau mual x muntah pun x best jgk. Sy mual mesti muntah. Igt dh muntah lega. Sama jgk masih loya even dh muntah. Muntah smpai pedih uli hati. Siksa. Alhamdulillah 14w ni ok sikit. Bertabah la ya. Harap2 second trimester awk ok sikit