dua soalan

Hi mommies semua..sy ada dua soalan.1st, jenama botol susu apa yg bagus ye?skrg preggy 9w tp anak sulung msih susu nk lepas susu bdan..sy takut risiko pd adik dia? N secondly,normal ke early preggy ni byk keputihan?anak sulung dlu xkena pon..hihi N sy seorg chef hotel 5star..selalu kerja berat²,ot 14-15jam,kdg² 2 -3pg dh smpai hotel utk masak breakfast buffet,risau kalau apa² jadi pd bby..tp alhamdulillah stakat ni blom ade blood spotting lg..cuma keputihan je byk..tlg jwb ye mommies..tq?

2 Balas

Pakai botol susu jenama Pigeon puan. Pilih yg wide neck sbb puting utk wide neck ni dia seakan akan mcm susu ibu sikit anak rasa. Anak sy pakai botol tu. Alhamdulillah suke je dia

5y ago

Saya pun guna pegeon wide neck.

Ok tq for ur answer..