Mual tp xmuntah

Nk kongsi ja, Sejak pregnant 2nd ni, start 6w smpai skrg 11w, mmg terasa nk muntah ja tp xmuntah pun. Tgok mknn pun xboleh.. Rmai yg ckp jgn lyan sgt rsa mual tu, buat cm biasa ja..tp lain org lain dirasa...lg sy buat xtau ja, lg rsa teruk mual tu.. hnya yg alami sja yg faham... #demiAnak

2 Balas

Samaaaaa.. Loya tapi x muntah pun.. Tgk makanan pun x bolehhhhhhh😔 Memang la kita x layan rasa mual tu, tp tu lah.. Yg alami je yg faham kan....

sy plk hdung xley bau mknn, mta xley tgk mknn, tekak xley nk trima mknn.. klu buat smua tu confirm muntah