7minggu tapi scan tak nampak

Haii mommies. Harini kalau ikut dalam apps dah 7week pregnant. Saya pegi scan klinik & hospital swasta pagi tadi, 2 2 tempat tu scan tapi tak nampak kantung lagi. Scan tvs pulak tu. Dr cakap ada 2 kemungkinan. Samada terlalu awal, ataupun kandungan tak menjadi. Sebelum ni upt terang. Harini dah samar². Saya risau. Ttc hampir 2 tahun 😭 sesapa ada pengalaman macamni?

7minggu tapi scan tak nampak
17 Balas

Allahu...semoga dipermudahkan segala urusan

2y ago

Amin ya rabb

10 /2/2022 nak degar jantung baby je

Hai puan, dh tahu ke keputusan darah?

2y ago

Terima kasih puan.. Aamin 🤲🤲🤲

ye sis sabar ya nanti ada lah tu

Semoga dipermudahkan sis ❤️

2y ago

mungkin terlalu awal.jgn stress sgt.pk positif..lg satu jgn kerap test upt. kalau nak test slalu, guna brand yg sama. yg penting tenang2 aje dulu.berdoalah.Allah maha mendengar.

Scan lagi 2 minggu

semoga dimudahkan