Perut Terlalu Kenyang

Haii mommies. Boleh kah kalau perut kita mengandung terlalu kenyang? Sebab kalau time makan, perut dah kenyang tapi mulut tak berhenti nak menyuap. Sebab tu perut dah terlalu kenyang sampai kan susah nak tidur. Huhu

9 Balas

Sy trimester 1 dn 2 memng kebulur je hari2..msuk trimester ke 3 ni dh kurang sbb baby dh besar ruang dh x ckup😅..mkn lebih perut skit je😓

4y ago

Yeke. Hehehe. Tu laa kan. Btukar pulak selera. Walau takde selera, kene juga mkan kan.