bagi tips

haii mommies... bole bgi tips nk bsp ari khamis ni... selalu result pgi msti fail... yg lain2 ok... xtau smpi bile nk bsp ni gaknye.... dos insulin mlm mkin lame mkin naik dah...

2 Balas

huhuu same la kita..sy insulin mlm shj..pagi even da cucuk insulin mlmnye pn ttap tgi..sy last mkn pkul6 ptg pn still tgi bcaan pagi..npk gaya kne naik lg la dos insulin.

5y ago

oo... kann... sy da cube mcm2... tp still bacaan tggi... nurse ade gak yg bising... wat xtau je..

Ini bacaan gula dlm darah sis. Tips tu xde klu tahap yg kene insulin ni. Mmg dh tinggi sblm mkn lg. So, mmg mengharapkan insulin je la utk mengawal.