Pemakanan bayi.

Haii mommies, my baby dah 6m+ tapi belum mahu makan. try bubur dilenyek2 x nak, bubur yang di blend pun x nak. nestum pun x nak klu pakai sudu. now, my baby makan nestum + susu guna botol. yang tu dia nak. haippp, buntu dah. sapa2 boleh bg idea or memang normal baby camtu 😫

5 Balas

Hehe, oke jek sis, jgn pksa dia, mgkin dia blom ready.. nnti slow2 sis buat semula bubur yg diblend tu, kena ajak dia main msak2 pastu makan2 la kot,baru dia nak join sesuap dua..hehe..

3y ago

Thanks mommies 😍 😘