HAMPIR DUE DATE 7/10 TAPI TAK RASA SAKIT

Haii mommies ❤️ ada cara tak ? Nk cptkan bukaan . Harini baru discas hosp . Admit wad sbb sakit bwh perut . Doc cek xde masalah apepun . Baby semua ok . Tapi jalan x bukak lagi . Then , doc bagi balik . Risau laa kalau baby overdue 🥺 help semua mommies . Terima kasih 🫰🏻✨

2 Balas

kne tggu je sis😂 sy hritu pon jalan tk bukak ..tkde sakit apa pon ..so kne induce ..now tgh berpantang hri ke 15

2y ago

sy sblum due pon hri2 check kot ada tanda ke apa sbb takut nk induce.. mcm2 fikir ..tapi tkde tanda jugak so kne induce ..sy hritu lps subuh msuk ubat, tgh hri da ada bukaan 4 cm then tgh mlm tepat pkul 12 bersalin ..

Bersama dgn suami. Suruh suami tembak dalam

2y ago

Sy rasa before nak dekat due dah byk kali bersama tapi jalan still x bukak 😅 maybe depends pd org jugak kan .