Persediaan bersalin

Haii mamy.. skrg sy preggy 30w. Due bulan 3. Persediaan brg baby da ada,mcm baju,napkin semua belum basuh. Bila ok ek start basuh n packing. Nak basuh skrg mcm awal pulak,lg 10w ?

40 Balas

ehh sama ah kitaa😝tp saya satu apa tk beli lagi em

5y ago

jgn lewatt2 sgt sis.. Xbeli bykk,beli sikit2 jee. Kott2 baby nakk kuar awal kann, heheh 😜

Nk tanye, sis pakai pencuci ape ye utk baju baby?

5y ago

saya beli jenama pureen,yg botol biru penutup kuning.. sis try guna,mmg wangiii lepas baju da kering. mcm bau babyyy 🥰🥰

sy 31 weeks, dh siap packing brg baby☺

Sama due bulan 3awal da siap paking semua

5y ago

wahh.. awal ea da siapp. In shaa Allah dlm bulan ni baru siap2 semua nya

Sama la kita..due 15.03.2020

Samaa...sy due 19/3 😁

5y ago

saya yg ni anak 2nd pin nebess.. jarak jauh juga dgn kakak dia.. moga urusan kite dipermudah kan nnti. aamiin ☺️

Saya buat week 32.

sama la . saya due 17.3

5y ago

barang baby semua siap dah , beli serentak dlm masa 2 hari 😅penat jugak mcm penguin jalan tinggal saya punya je yg basic ..

Sama la kite😊

Same kite..

5y ago

congrats sis.. hope dipermudahkan ye 😊