Kehamilan

Haii ibu2 semua . Sy nk mntak pendapat sy baru balik dri klinik untul cek kndungan dan doc kata tak nampak kantung atau apa2 . Kalau ikutkan ini mmgu ke 11 tpi sy tak yakin sebub sy cek masa 4mngu 5hari jelas nmpk kantung . Period tak ada sy frust sngt mcm mna kantung sy boleh tak ada . Siapa pernah alami keadaan mcm ni . Dh habis air mata menangis 😔 anak first

1 Balas

Ya Allah, mudah mudahan Allah kuatkan sis, sis dah try scan klinik lain