makanan tambahan

Haii ibu2 saya nak tanya dan mintak pendapat kalau2 ada yg sudi share.. Saya mgndong ank pertama bru 6weeks... Saya xada selera mkn kalau mkn apa2 msti muntah tapi yg jadi mslh nye perut asik lapar.. Skjap2 lapar skjap2 lapar... Agak2 susu bagus x untuk tahan lapar... Terima kasih ibu2 yg sudi komen

2 Balas

makan sedikit tapi kerap.. biar perut tu ada isi sikit.. jgn mkn dlam kuntiti yg banyak.. sbb senang muntah..