Maggie maggie

Haii ibu ibu semua. Ada tak yang kandungan 14 week tapi teringin nak makan maggie. Boleh makan tak? Boleh share tak?

6 Balas

dr kata okay cuma jangan selalu, saya baru malam tadi makan meggi 🤣🤣 lapar sis kul 3 pagi je lapar memang meggi lah citer dia 🤣🤣

11mo ago

Perhhhh sis. Mantap ea 👍🏻 thank you sis share

saya makan mi kosong cintan, buat kuah kari sendiri, letak telur dan pak choy. Lepas keinginan mkn megi masa hamil. 😅

11mo ago

Sama-sama

teringat first ngidam ritu.megi yg dia nak tgh mlm.suami buatkan jgk tp dpt rs dua sudu je.mkn mee nya kuah elakkan hirup

11mo ago

Tulaaa sis tapi kuah nya yang sedap bila dihirup 😅 thank you sis share

saya ada tanya dr pasal ni. dia ckp boleh je sekali sekala makan. ni problem. yg problem kalau hari2 😁

11mo ago

Wahhh thankyou sis ❤️ tulaaa sekali sekala macam teringin pulak 😅

boleh jer nak mkn tp tak ley hari2 . sy baru je makan meggie laksa hihi

11mo ago

Ya Allah sis sedapnya 😅 terliur

*no problem

11mo ago

Hehe. Okay sis terima kasih 🥰