Implantation bleeding?

Haii blh tanya tak saya 1 mggu sblm ni breast sgt sakit2 smlm n arini tiba2 ada kluar ni tp mmg x byk just mcm tu ja n warna coklat. Rasa2 implantation bleeding ke? Sapa2 yg da perna ada blh bgtau mcm mna warna ib tu? N biasanya slps brp lama akan dpt positif upt ya? Terima kasih semuanya

Implantation bleeding?
1 Balas

sy beberapa hari sebelum tiba waktu haid, saya spotting. dah biasa beberapa bulan sblm ni. Lepas tu sy sabar dan buat upt selepas 3 hari tak dtg haid. Positif, terus ke klinik swasta utk early pregnancy confirmation. Doc buat scan anggaran 4 weeks kandungan dan dgn izin Allah, nampak juga kantung. Sy ke klinik awal untuk pengesahan hamil sbb umur saya berisiko utk hamil dan satu lg sbb ada spotting. Doc terus advised sy utk buka buku pink cepat sbb saya berisiko.

3y ago

??