Implantation Bleeding?

Siapa yg ada experience implantation bleeding? Ahad tu, sy kencing pagi2 lpas tu perasan ada keluar darah sikit. Tp dkat panty langsung xdak. Isnin tu pun sama, hanya sedikit saja mcm dlm gmbr. Lpas tu arini pun lgsg teda d panty. Cuma bila lap pakai tisu dia mcm coklat sikit. If implantation bleeding, berapa lama kena tunggu untuk test upt? Tadi pagi cek bbt 36.7

Implantation Bleeding?
2 Balas

sy spott dri 27/12-30/12... coklat jugak.. 28/2 sy test ngtve.. tp ade org ckp tu sisa period/tanda² mgandung... sy akn cek lg mgu depan..

5y ago

Aminn smoga ada rezeki tp sy rasa mungkin bulan ni bkn bulan saya inshaAllah bulan depan. Sebab drah ni makin byk, cuma pelik la sbb dkat 9 hari da bleeding ni. Tak pergi klinik lagi ni sis, myb esok la pergi tgkcamna. Nnt nak buat pap smear trus tp tggu bleeding doktor ckp

Sis ds cek upt ke. Biase implantation bleeding ni skejap je. Dan xbanyk.

5y ago

Da cek masi negatif sis huhu risau juga sebab nanti nak lari marathon 4hb ni takut jatuh pla baby nnt haha