Baby bump .

haii and assalammualaikum . maaflah sedikit teguran , dah banyak kali nampak post pasal baby bump . "dah pregnant bla bla bla tapi baby bump taknampak" . hm cammana eh nak cakap , penting ke baby bump ? lagi bagus taknampak baby bump sekurang kurangnya aurat terjaga . kalau risau sangat , masa checkup tu tanya je nurse baby okay tak , berat baby macamman . if dorang cakap okay takperlu pun nak risau baby bump takde 🥴 . berulang ulang orang tanya pasal baby bump taknampak . lahai . bende tuu ikut body masing2 . takperlu nak risaukan sgt selagi baby dalam keadaan sihat . 🥴🥴🥴

13 Balas

betul Sye sokong sis.. Sye yg first mom pun kalau boleh X nak bagi nmpk baby bump tu.. aurat terjge semua 🥺 janji baby sihat berat cukup..

while me 28weeks my ibu cakap besornya perut kau mcm dah nak beranak . taktahu nak gelak ke sedih 😭🤣

betul..klu bleh lagi nak sorok baby bump tu..