Jenama lampin (diapers) pakai buang terbaik

Hi semua. Assalamualaikum. Nak tanya all mommies kat sini, brand lampin (diapers) apa yg terbaik utk newborn and baby? Snuggle, Meizuu, Nuby, Bosomi, Nappy Time, or ada brand lain lebih ok dr yg kat atas tu ke?

13 Balas

Alhamdulillah so far pengalaman anak msk ke8 ni sy dah try semua jenama dr murah mahal..d best bg sy dryers sebab anak mmg jenis kencing byk & kuat kencing yg ni so far tbaik buat sy...2nd diapex & genki..yg ni kalau rajin cari mmg boleh dpt harga kaw2 murah (dkt Sarawak la)..kalau newborn mcm baby yg ke 7 sy pakaikan offspring...semua jenama ni fabric dia lembut & tbaik utk anak2 yg ada kulit sensitif o eczema🙋🏻‍♀️

baby saya masa newborn dulu guna huggies tapi kerap bocor . lepas tu tukar ke drypers . baby saya ok dengan drypers . ni baby dah 9 bulan saya tukar guna drypants pulak . sebenarnya kena ikot pada anak jugak sis . ada org sesuai jenama tu,tak sesuai jenama ni . kena try & error gitew 😂

kakak saya pengguna setia drypers. saya tak sure nak pakai apa lagi. hahahaa. apa2 pun boleh sis, try n error. kalau sis mampu beli yg brand mahal, beli. kalau mampu takat brand ekonomi pun boleh. asal rajin tukar pampers and tengok baby sesuai yg mana

better try dulu satu2, sbb kulit baby sensitif. beli yg affordable 1st, then see how ur baby reacted. takut alergi je.

Ikut pada anak masing2. Ada yang serasi dan ada yang tidak.

Boleh sesapa tolong bagi pandangan? Tq semua..

guna drypers je sis ☺️

Huggies dry ok dgn bby sy

drypers, huggies

huggess pun ok