botol susu newborn

salam mommies... ok tak beli botol susu baby kat shopee.. ke beli dekat kedai lagi ok.. Botol susu apa yg ok utk baby newborn.. Sy df baby.. Tp nak ajar sikit2 guna botol time2 urgent ke sakit demam senang nnt.. #baby10days

1 Balas

Beli kat mana pun boleh . Kat shopee pun ada je jual brand brand bottle susu bukan semua yang cikai tak selamat untuk baby . Try lah pigeon ke , nuk ke . Beli yang murah dulu pun tak pe , takut beli yang mahal nanti baby tak suka shape dia ,rugi je