Upt samar Assalam nak pinjam mata mom2 kt cni, korang nmpk x double line or not? Cerr komen

Haid tidak teratur

Upt samar
Assalam nak pinjam mata mom2 kt cni, korang nmpk x double line or not? Cerr komen
11 Balas

Saya nampak dua line sbb saya punya pun macam ni haritu. Mula mula ingat upt rosak sbb upt shopee je 😂 saya try 2-3 jenis upt lain semua keluar double line kabur. Husband suruh tunggu seminggu untuk check balik tapi saya jenis tak sabar so saya check selang sehari. Makin lama makin terang double line tu. Tak puas hati and tak percaya lagi, saya guna clearblue keluar pregnant 2-3. First time so asyik was was je betul ke pregnant 🤣

2y ago

wahhh ,,, tahniah sis. sy skrg bff n las period 12-4, sy ada cek upt penghujung bulan 5, tapi msih negatif.. n penghujung bulan 6 sy rasa xsedap badan, lelah,mual n kurang selera makan serta sensetif dgn bau2, jadi ringan lah tngan nak test upt. sy test tengah malam pada 12-7 jdi, samar2 dia naik laju jgk lah xsmpi 2minit tunggu. mungkin masih awal kot. dan mungkin syg x period smpi 3bulan sebap bff.

kalau saya dulu kena test guna 2 3 upt jugak sis..tak nak jadi camni la. walaupun anak dah masuk 3, saya masih ragu2 kalau guna benda alah ni. so kita boleh dapat result yang lebih memuaskan. kalau betul double line, kita akan nampak upt2 yang lain yg kita test tu double line jugak.. kalau tengok pada gambar ni, hampir naik double. cuba lagi esok nya sis. goodluck sis..

2y ago

ye sis. doakan sy semoga d berikan rezeki. klu btl ada Alhamdulilah klu x da lg boleh usaha lg kn☺️

insyaallah ada rezeki utk sis,try cek time subuh mungkin akan lbh jelas line tu naik,doa yg baik²

update terbaru baru ja cek pagi ni... Alhamdulilah makin terang gais...

Mungkin masih awal sebab tu kabur. Test lagi lepas seminggu.

Repeat cek 1@2minggu lg,sbb sy pn mcm ni juga masa cek ptma.

x brp samar tu.. try repeat subuh.. or lps 1w

2y ago

insya Allah sis, lg baik habis bulan 7 kot2 terang ☺️☺️

1line. 1 tu mcm evap line je. try lagi 2w.

2y ago

garisan penyerapan.

Try lagi 2hari sis😊

1line