hai...boleh share x..cara utk menurunkan kadar darah tinggi waktu prgy nie..sya baru 11 week tp dh ada darah tggi...boleh share x

5 Balas

Kadang darah tgi ni turun naik sis..sy pun pernah kena dlu pastu next cek up darah tgi dah ok..

5y ago

Sy nurse kata nak tahan wad sbb darah tgi..berapa kali pam darah tgi juga pastu nurse suruh jumpa dokter sy jumpa dokter,dokte bg tempoh dalam 3,4 hari then dtg semula klinik..so lepastu sy pergi klinik pam darah Alhamdulillah dah ok..terus maintain ok sampai nak bersalin.

Kurgkan stress & kurgkan makan mknn berkolesterol tinggi serta masin.. bykkn riadah..

5y ago

Most wc

Blkg buku mrh byk info. Rjin buka m/s blkg2

mkn buah delima.. good to reduce blood pressure

Rehat kena cukup juga dear.