bayi gamau di bedong

Hai bundabunda ,apa cuma baby mahes aja ya yang dr umur 3hr gamau dibedong? Sekarang umur 6hr Kesel sendiri soalnya di nyinyirin mulu tetangga dibanding2in sama anaknya yg 1bulan masih bedongan ☹️

bayi gamau di bedong
86 Tanggapan

Gpp bun. Senyamannya bayi. Klo dia gak mau dibedong ya jagan dibedong. Ketimbang dia rewel malah gak tidur. Kasian. Bayiku 4 bulan masih suka bedongan karna dia nyaman. Anteng dan gampang tidur kalo dibedong.