6 weeks dark/light brown spotting on off

hai yalls. first of all dah byk kali cekup klinik, dh makan duphaston juga for 2 weeks (xhabis lagi) and kekadang ada light brown spotting yg sgt sikit kekadang pandai jadi dark brown pulak tak lah penuh pantyliner cuma one line gitu. so harini cekup baby, heartbeat baby rancak berbunyi. dah inform doc pn doc kata jgn risau, asal jangan bleeding fresh and terus ke hospital dia kata. but bila balik dr klinik dah masok ofis nampak pantyliner ada pulak dark brown spotting. ahh risau betul la haha. ada sesiapa yg berpengalaman mcm saya tak? but dah selamat melahirkan anak dah..

6 weeks dark/light brown spotting on off
6 Balas

normal sis tapi sis kena bed rest should be.. takut rahim sis tak kuat