Upt positif ke tak ?

Hai, upt ni scam ke tak ye? Agak2 positif ke ni? Sy cek selang 2 hari, guna air kencing pertama lepas bangun tidur. Masih samar2, x terang lagi line tu, scam ke? 😂#seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Upt positif ke tak ?
10 Balas

mashaallah tahniah mula mula sy pon mcmtuh smpai sy beli bende tu 50 pcs kat shoopee cek setiap hri mkin lama mkin pekat lpstu sy pegi swasta scan baru pegi kk buat buku

8mo ago

Tq sis, sy pun beli bnyk2 kt shopee, hrp nya makin pekat lah lepas ni, risau scam je upt tu, sbb sy baca ramai yg kena scam dgn upt shopee ni