Upt positif ke tak ?

Hai, upt ni scam ke tak ye? Agak2 positif ke ni? Sy cek selang 2 hari, guna air kencing pertama lepas bangun tidur. Masih samar2, x terang lagi line tu, scam ke? 😂#seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Upt positif ke tak ?
10 Balas

nmpk negatif tu sis.. da bpe hri period delay? period sblum nie tratur ke? better bli jenama dipntell..

8mo ago

Dah dekat sbulan sis delay period, sblm kawin period tratur, tp lepas kawin ni period x teratur, kdg lmbat, sy dah ttc 1 tahun, nnt la sy try upt lain