Upt positif ke tak ?

Hai, upt ni scam ke tak ye? Agak2 positif ke ni? Sy cek selang 2 hari, guna air kencing pertama lepas bangun tidur. Masih samar2, x terang lagi line tu, scam ke? 😂#seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Upt positif ke tak ?
10 Balas

saya pun tadi baru ja pergi klinik sakit perut angin check upt mula2 doc tgk sekali satu line pastu sy otw balik doc ckp naik dua line samar2 sah . doc cll ckp jgn makan ubat

8mo ago

Moga sy ada rezeki jg mcm sis, skrg ni pn rasa perut berangin je, kdg2 skt perut mcm gastrik