set bersalin

hai uolls nk tanya antara dua2 ni yg mana okey .

set bersalin
14 Balas

sye pn pkai set afiat nie. tp blm minum lg jamu2 nye sbb anak kuning.. mybe lepas habis pantang lg seminggu bru minum jamu n pil dy tu.. bt masa skg sye pkai mandian nye je

Dedua anak sy pakai air mancur suka bau jamu die . Tp beli asing2 sebab tak makan jamu sy czer .. just pakai param & pilis

Sy pkai afiat 1st pregnent.. best... ok la.. sabun mandian dia bau serai.. best je mndi...

Better beli loose.. Sb x semua brg dlm box tu kite pakai. Tp terpulang la

Jamu selapan tu saya suka Pil ASI je. Bantu banyakkan susu ibu.

Sy pun beli afiat ni tuk berpantang nnti..afiat + set sari ayu..

5y ago

Ooh sy beli yg 4 in 1 punya sbb nk kan lotion dia je😘😊bau dia wangi kan..x sabar nk pakai

saya pakai sariayu.. badan rasa ringan je.. set pun murah je..

5y ago

aah.. yg 4 dalam 1 tu.. semua kita guna lepas bersalin.. tak rugi beli..

Aunty sy pun guna nie bersalin bln 9 ari 2

Sye pkai ai mancur tp x pkai semua

Ni paaaaling besstttt😌

5y ago

Yesss.. sedap sgt 🥰