Set Berpantang shaklee

Anyone pernah consume set shaklee? Okey x? Set mn yg okey & best? Pls share?

1 Balas

I do consume vit c and ostematrix from shakelee. Sy xambil omega guard sbb sy dah consume fish oil from other brand. So far alhamdulillah baby sihat, susu badan bnyk.

5y ago

Xsure la... Sbb sy mmg dh lama consume since before preggy lg😂 utk antibody sy. Oste pulak bgus utk kuatkan tulang sbb sy jenis suka bersukan. Sy jugak ad ambil herbalex n lechitin berhasil. Mmg berat susut. Tp sis jugaj kena amalkan mknn sihat n minum air bnyk😊. Boleh follow sis ni or contact dy untuk info https://instagram.com/byjulieali?igshid=mxilphkfebx6. Semoga bermanfaat.