Minta pendapat

Hai uolls nak tanya sikit pengalaman, i bru nk masuk 7w.. Dah sminggu i tak puasa. My mom suruh i puasa.. Jgn ikut kan sangat tak larat. Tapi i pulak tak brani.. Sbb baru je lagi kan, dan i pnah ada experience gugur mid of january 22.. So mcm mana eh 😥😥

56 Balas

Saya puasa straight pastu arini puasa tiba2 baby xgerak . Allah jh tahu time tu rasa nk nangis . Pastu buka puasa minum air sejuk sbb nk tgok baby respon tk . Alhamdulillah baby respon tp lambat dan slow . Saya puasa sbb saya larat dan xrasa penat . Rupanya baby yg rasa . 😭

2y ago

sya 18 week alhamdulillah setakat ni puasa ok mmg klo siang hri bby xgerak tpi alhamdulillah lps iftar bru la bby gerak