UPT POSITIF KE TAK?

Hai, ada tak kat sini guna UPT jenis 6mm macam dalam gambar ni? Yg dalam gambar tu sy dah test untuk 3 hari berturut. Yg kat tengah tu, saja test dgn upt lain pada hari kedua. Nampak samar2 je. Takut kena scam je ngan upt, tp kalau test guna air paip xde langsung keluar faint line tu. Minta pendapat semua plis. Last day period 12/12/23. #pleasehelp

UPT POSITIF KE TAK?
2 Balas

12/12 tu last day period ke first day? kira start cycle dari first day period. semua ni first morning urine ke? samar, possibly ada. tapi yg 2nd day paling pekat, jadi meragukan juga tu. sis continue test lagi every 2 days. kalau makin pekat, inshaAllah ada tu. saya pun pernah guna yg jenis ni sekali, masa tu 8 dpo, memang dapat clear cur -ve, putih bersih. lepas 5 hari guna strip halus baru naik samar2.

9mo ago

12/12 tu last day period, first day period 29/11. Irregular cycle sis. Harap2 tak scam lah, doakan ye, nak tunggu seminggu lg baru test balik

Saya nampak 1 line. Irregular period ke? Kalau ya, cycle paling lama berapa hari?

9mo ago

Sebab last period awak 12/12/23. Jadi untuk bulan 1 (next cycle) ni belum delay lagi.