Upt Shopee

Ada tak yg pernah guna upt shopee positif, upt drugstore negatif? Saya suruh husb guna jgk jenis casette ni,result dia pun positif.😂😂brand lucky mummy. Guna brand drugstore,masing-masing negatif. 😆Aduh sakitnya tuh disini. 💔

Upt Shopee
5 Balas

awal tahun dh kne yg mcm awk gune tu..naik +..last esk2 priod dtg..g scan dkc ckp xde ap pn..+ pn tak..hampe nye..🥺 tp br ni bli lg yg sopi..tp jns strip😂 cek +..tp kabur sgt..2mggu bli yg dip n tell kt wtson..ok jelas sgt +..

2y ago

alaaaaa ..nak tips lah mcm ni. 🫂

pernah..jenis cassete ni la sy beli kt shoppee..dpt positif esoknya period..haha test drp drugstore mmg negatif.. so lps tu mmg sy tak beli dh la jenis cassete. jenis strip boleh di percayai sikit

sy tringat ada orng cerita suh suami die test upt naik 2 line..die kata mcm lawak nape llki boleh naik 2 line.rupa suami die ada kanser testis..bukan nK tkot kan.mungkin upt sis silap kot😊

2y ago

ya betul. mmg upt tu tingtong wak. insyallah husb xde mslh apa2. 😆😆try yg drugstore syukurrr negatiffff.. kalau tak lain yg pi jumpa doktor

kdg2 lelaki pun boleh jadi positif. menunjukkan kanser testis. kalau nk berjaga2, suruh suami buat juga dgn brand lain.

2y ago

ya betul. Dr Arisman pernah ulas isu ni slps kes Cinta Luna positif. 😂😂😂saya dah baca & cari artikel tu balik untuk confirmation. Yg lawaknya tu laa, 2 2 kena scam. frust terukkkk. 🤣🤣🤣🤣

wahh bahaya dia punya scam tu.. 😂

2y ago

sangat. hahahaha. tak tahu nak nangis ke nak ketawa. 😂😂😂dalam lawak dia ada sedih jgk. eee geram jerk kena scam mcm ni.