Minta pendapat ya ☺️

Hai. Sye pregnant dh 17 minggu 4 hari tp perut still x nmpk. Cume pergerakan ade la skli due pastu rse cucuk² kt perut. Normal ke?

10 Balas

normal tu sya dh masuk 22 weeks pon org smua tdk perasan mngandung.. apa lagi klau bdn kita jnis berisi ssh nmpk slalu.. tapi gerakan dah mcm main bola dlm perut.. hahahaha.. harap2 kali ni bby girl blh rehat lama sikit..

Sy 6 months br nampak baby bump. Lepas dr tu, terus nampak dia membesar dlm sehari 🤣 Besar dan bsr dgn jayanya. Sekali dah timbul, timbul sungguh2 🤣

Hi , sy pon perut still kecil . tapi scan baby membesar ikut minggu . Sekarang dah 30 minggu . Selalunye kalau anak pertama perut kita memang kecil .

Normal je tu.. Perut sy waktu 20w pun kecik lg, bila dh masuk 7 bulan baru nampak

sy 18 minggu pun tak nmpk lagi bby pun tak gerak lagi..semoga baik² sje lah

normal yunk..kdg rasa mngeras je...kita sma 17w

Normal. 28 weeks baru betul2 rasa gerakan dia.

1st mom mmg perut tk berapa nmpk

normal dear

normal