2nd Trimester

Spe kt sini ada rse mcm kram perut btw sye dah 14w2d normal ke ye mcm tu? tpi x de darah pon cuma akan ade rse mcm nyeri kt perut tu#firstmom #ingintahu

3 Balas

Saya pun rasa mcmtu!! Skrg saya 14w5d. Saya pun taktahu bahaya ke tak tp saya buat rileks je hahaha bahaya ke eh

3w ago

normal sis. saya sekarang pun 14w6d kadang² rasa cramp. just pantau kalau ada spotting/bleeding dan cramp kuat

normal sis kalau kejap² je rasa cramp tu sebab rahim tengah membesar