Pergerakan bby.

Hai mummy. Nak tanya la. Normal ke 18week xde rse bby grk lg eh. . Kdg2 2 ade la jgak rse skit2. Wlupon ank dh nk msok no 3 😅😅 rse mcm ehh ngndung ke x nie. Sbb xde rse pergerakan 2. Rse2 dlu yg kkk2 dye 16/17week dh ade rse pergerakan. . Tp xtau la klau kulit lrot mak nye dh makin menebal. 🤭🤭🤭#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

bg saya normal ja kot..sbb saya pon camtu🤭😅baby masok 20w ke atas baru rasa tendang² makin aktif..tp ikot org jgakk..pngalaman x samaa..