Baby songsang week 37.

Hai sye nak mintak pendapat mommy yg ada pengalaman czer. It is normal bila week 37 still songsang & doctor suruh czer week 38? Kenapa tak tunggu sampai week 40? Berkemungkinan baby akan pusing dalam tempoh terdekat. Ke baby dah takleh pusing dah? Help me ?

1 Balas

Saya sis. 37w keatas memang baby dah matang untuk keluar. 36w Doc takleh pusingkan baby sebab risiko, then 37w gi scan konon nak ambik app czer sudahnya masuk ot terus. Demi anak, redah je. 😇