demam

hai sya hamil 5week 4days.. demam harini.. ada side effect x ye?? x bermaya harini.. bersin bnyk kali.. xboleh tidur.

2 Balas

My dear da bkak buku pink? Klau da bukak should be nurse da inform klau ade bleeding, demam, kne cepat2 pg klinik...suhu bdn ibu yg tggi akibat demam boleh jejaskan tumbesaran bby..1st trimester ni ade lah tempoh dimana perkembangan bby tgh pesat..bdn xsihat pls trua pg klinik or hospital

5y ago

sy badan x panas cuma selsema,, sakit telinga,, pening kple n sakit tekak

Normal sis.. Tp better p cek klinik. Sy hr tu pun demam masa awal2 pregnant. Rupanya demam sbb nk ada baby dlm perut... 5 weeks sy dh p klinik scan.

5y ago

tulah sy smpai pitam tdi