Nyongsang

Hai, sya buat details scan 20w, semua ok cuma kedudukan baby nyongsang, ada petua tak yang boleh share? Hari2 bercakap pujuk suruh pusing huhu

3 Balas

Normal sis. Sy pon scan kepala bby kat atas. Tp doc ckp takperlu risau sbb bby mmg bergerak2 bpusing. Klau dia kat bwhhh je tkot jgk masuk laluan awal kang bsalin awal pulak.

masih awal lg nti scan lg 28-30w tgk cmne https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

20w still ade mase lagi utk bby pusing. x perlu risau. ade lgi 19minggu lagi masa utk die pusing.