Kedudukan kepala bayi..

Hai momy, sya dh masuk 33w. Hritu scan kedudukn bayi masih diatas and dr ckp kalau 36w masih diatas kene refer hosp. Ada tips x untk bgi kepala baby pusing kebawah.. kedudukan plasenta semua normal cuma baby je masih diatas. Dlm kepala ni risau kene cser je😓 #firstmom #firstbaby

1 Balas

Saya lah tu kena czer. Sebab tiba2 je dah terberanak awal. Saya cuba juga buat tips tidur sandar tp tak berjaya. Sis try minta doc buat ECV. Ramai juga yg berjaya cuma saya tak sempat nk buat, baby tak sabar nk keluar