Lepas bersalin x pnah ambil apa2 perancang & rancang sndri

Hai ada x yg mcm sy, sy dgn suami rncng sndri & sy x pnah ambil apa2 perancang. Masa ank first lpas kawin 5 bulan sy dah pregnant. Skg nak plan tmbh ank kedua tpi blm lekat2 juga, ada x yg mcm ni? Sbab hormon lpas bersalin ke? Btw ank first dah 2thn lebih #SeriusTanya #ingintahu #ingintahu #firstmom

2 Balas

Saya pun sama rancang sendiri. Anak sekarang dah 2y++. Awak kena ulang semula process TTC. Both husband and wife kena jaga makan, dapatkan rehat yang cukup, elakkan stress.

5288026