Kaki Bengkak Tanda Nak Bersalin?

Hai, sy sekarang 38w and first pregnancy. Workmate ckp kalau kaki kita bengkak tu tanda x lama dah nk bersalin. Kaki sy dah start mengembang tapi belum bengkak lagi. Agak² nk tggu dia membengkak tu lama tak lepas kaki dah mengembang ni?

3 Balas

Kaki bengkak slalunya dktr akn kaitkn dgn tekanan darah sis... Mmg kena g cek tekanan darah selang sehari la jwpnya... Ada org kaki bengkak btul mmg tanda nk bersalin... Ada yg x...

2y ago

kaki xbengkak pun bole jadi bersalin ke?