Makanan selain nasi

Hai, sy sejak pregnant ni tak berapa selera nak makan nasi. Boleh suggest tak makanan karbo lain yg boleh gantikan nasi? Yang boleh berselera sikit makan. Berat tak naik-naik sbb tak makan nasi ni.

7 Balas

sama sis , sy pun tak lalu makan nasi . tukar makan bihun mee sup sup baru ada selera . tapi bila baby dah besar ni kalau tak makan nasi rasa takde tenaga . kadang makan sikit sikit untuk bagi ada tenaga .

roti wholemeal, spaghetti/pasta. saya pon sama xlalu sangat makan nasi. Nurse pon approve saya tukar nasi ke dua makanan tuu

sama dengan saya. saya sekarang gemar makan pasta... pasta pun ok untuk ganti kan nasi. 🥰

Mee pasta.. sy lebih gemar pasta

pasta, roti, buah, bijiran

Ubi manis

roti