Sakit kepala

Hai, sy pregnant 19 minggu anak pertama. normal ke sakit kepala setiap hari berturut turut? saya perasan dah nak masuk 4 minggu hari2 sy sakit kepala setiap masa, saya makan panadol dan tidur pon tak mampu hilangkan sakit tu. lepas bangun tidur, sy masih tetap sakit kepala. ada bakal ibu / ibu yg mengalami masalah yg sama tak ? kenapa dan bagaimana nak hilangkan ya. tqsm

2 Balas

Minum air cukup x?ada rasa mual x kalu time pening?kalu sy bila pening kerap akan ada rasa mual wpun da lepas tempoh morning sickness..biasanye sy kurang air..and mungkin disebabkan kencing kotor sbb tu sakit kepala lg sakit dr biasa...bykkan minum air..

5y ago

Sama2...🥰