sakit celah peha

Hai... Sy preggy 30w 2d now... Normal ke sakit celah peha/tulang dekat kemaluan tu? Sy search nama dia tulang pelvis... Now dh 3 hari sakit... Nak jalan susah, baring pun rasa sakit bila bergerak... Normal ke atau bahaya? Tengah tunggu next checkup lg 4 hari...

2 Balas

Sy baru nak masuk 30 weeks dah start rasa sakit tu, ingtkan ada mslah ape, rupanya mmg cmtu eh bla dah msuk 30++ weeks 😢

Normal..sbb baby mkin bsar mkin menekan ke bawah. Dekat due nty lagilah.. fuhh..😅