Period x henti

Hai sy nk tnye siapa yg cucuk depo tlong jelaskn kepada sy..sy period dh lebih 2 minggu still x henti2...normal ke atau bermasalah???🥺

1 Balas

sy anak kdua dlu amik depo, dalam tempoh xsilap nak 3 ke 4 bulan jgak mmg period tp kuantiti sikit2 je . lepas tu xperiod lansung smpi tempoh 2 taun tu. lpas tu, period mcm biasa 2 bulan lpas xamik depo dah.. ikut org jgak ada yg xperiod terus, ada yg period mcm sy dlm tempoh amik depo la

1y ago

kalau masih darah haid atau nifas xblh.. sbb kene kering dl bru leh puasa dan solat. tgu yg lain mnjawab. kot2 jawapan Saya salah