period?

Salam. Hai mommies. Ada mommy kat sni yg pernah period selama sebulan? Dlm tempoh sebulan tu hanya ada sehari or dua haru mcm tu je darah stop then dtg blk dan semakin byk plak darah kluar. Sbb sblum ne on depo hnya bertahan smpai 2kali cucuk je sbb period lama sgt pastu stop. After stop cucuk depo tu sy x period selama 2bln. Then skrng ne bru period ne dh sebulan x henti2 juga darahnya. Takut sbb x pernah alami period smpai mcm ne ? . Sy ada cadang nk jmpa doktor if weekend ne period x stop juga sy nk g jmpa doktor. Ada yg pernah alami? Ke sy je ? effect dia sy selalu rsa nk pitam, kadang2 rsa mcm oksigen x lalu kat otak mcm tiba2 nk tumbang, tgn sy cpt cramp walaupun sy biasa je xde buat apa. ?

2 Balas

kalau darah asyik kluar je memang bahaya.. sbb tu pitam la bagai.. jumpa je dkter.. kita xtwu ape ade dlm perut dan rahim kn.. kot nnti dkter scan.. boleh amik tindakan awal.. 🤗

Mahu cuba Amoora, produk y berasaskn dr mknn sunnah, Alhamdulillah, ramai y berhasil slps mengamalkn ny.. bnyk khasiat ny