Proses buka buku pink

Hai. Sy nk tnye. Perlukah kita bawak kertas yg kita scan tu untuk buka buku pink. Sb sy x scan lg. Risau jg nk pg kk buka buku klu xde kertas scan tu. Maaf bertanya. Sy br pregnant anak pertama ?

2 Balas

Xperlu bawa pun puan.. kalau nak.lebih selamat bawa upt test yg positif. Tp.selalunya kk akan buat cek air kencing waktu buka buku pink. Dan ada certain kk buat scan dekat kk masa buka buku pink tu..

Klu bawa yg dh discan tu lg bagus boleh nurse refer & tampal dlm buku pink tu nnt