kalau gugur 6week

Hai.. Sy nk tnya.. Klau gugur 6week perlu ke hsptal ke.. Sb dah kuar semua dh.. Jd perlu trus berpantang atau kena g jgk hsptal utk Check..

2 Balas

Sy pnah ggur ptma kli hrtu wktu 6 week. Dh klua smua jgk tp still ke hosp utk double check. Lpas doc dh priksa smua.. N cnfrm complete miscarriage Bru sy blk n bpntang. Dlm 2 mggu jgk sy pantang. After 3 months.. Alhamdulillah prgnnt lg

2y ago

nk tnya wlaupun dah 3y ago..hee..lpas pegi hspital doc scan ke atau mcm mna..sy baru gugur 6w dah kluar smua tp belum ke hospital lg

Kena jugak pegi hosp utk check ada sisa lagi tak dekat dalam

4y ago

🤗😉