Period atau spotting?

Hai.. Sy nk tnya, ada x yg berpengalaman mcm sy? Period sy awal seminggu dri tarikh spatutnya, tapi period hanya 1 hari je, sy xpasti lah period atau spotting, sbb darah hanya sedikit n xpenuh pad.. sy belum buat test UPT, sbb jangkaan period sy lagi 2 hari.. So adakah tu tanda2 awal kehamilan? tq pada yg sudi menjawab.. 😊

8 Balas

we cant answer your question. jawapan cuma ada pada UPT test. thats the only ‘person’ can give you answer. so buatlah ye. dari rasa curious baik buat je. terus dapat jawapan.