tips untuk bayi tidur lena

hai. sy nk minta tips atau pendapat atau apa2 saja la. baby saya da setahun setengah, tidur malam hari2 menangis. kadang2 tengah sunyi sepi tiba2 die menjerit menangis, mengigau. tiap2 hari. sampai saya stress xtau nk buat mcm mana nk atasi situasi mcm tu. doa tidur, ayat kursi, 3 qul, saya amalkan. bila nangis mcm tu sy bg susu, memang die akan diam, tp stress jugak la kadang2 tu. xde satu hari pun die tidur diam2 sampai ke pagi.waaa..🥲

1 Balas

Dia maybe overtired tuu. Panjangkan masa tidur petang diaa. If tidur kejap2 ni boleh menyebabkan anak overtired

3y ago

nnti sy cuba buat. klu siang hari die tidur sekali je, 2 jam plg lama. mlm mmg waktu tidur die pkul 8..bgn pkul 7pg..nk tunggu pagi tu 3 4 round menangis mengigau..nk tidur tenang2 sket pun x blh,haihh